• Voor 17u besteld, volgende werkdag verzonden ☀️
  • Gratis verzending vanaf € 50 ☀️

Retourneren

strapless of bandeau outfit retourneren

Product retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Voor de exacte tarieven hiervan, raadpleeg je best de website van jouw vervoerder.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product in perfecte staat en niet gedragen met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@strapless.be.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen wij deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wil je jouw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@strapless.be. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.

 

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Stuur gerust een mailtje naar info@strapless.be

Wij helpen je graag verder! 

Summer feelings ☀️ Strapless happiness!